Orbán vedie krajinu "do záhuby"

Premiér Maďarskej Republiky už viackrát svojimi slovnými útokmi prekročil hranicu dobrých mravov, slušného správania a tiež hranicu tzv. politickej etiky.

Na neutíchajúcu kritiku reformy 'mediálneho zákona', v Európskom Parlamente lídrom nemeckej Strany Európskych Socialistov Martinom Schulzom, ktorý označil vývoj Maďarska ako "Totalitarian Dictatorship", Orbán zareagoval slovami "Wow! That coming from a German!".

- čím definitívne prelomil vnímanie Maďarskej Republiky ostatnými kraijnami sveta k negatívnemu. Maďarsko nieje v pozícii krajiny, ktorá by mu umožňovala útočiť a kritizovať tak významý článok Európskej Únie a tak ekonomicky silnú krajinu akou je Nemecko.

Podľa neho zľaknúť sa zahraničnej kritiky, sa môže iba krajina, ktorej chýba sebavedomie. V prípade reformy mediálneho zákona v Maďarsku, resp v prípade jeho obsahu, akékoľvek neprirodzene vystupňované sebavedomie, sebavedomé prejavy a útoky na striktne svetovo rešpektované krajiny, ktoré sú typické pre Orbána, potápajú Maďarskú Republiku v očiach tých, od ktorých bude Maďarsko skôr alebo neskôr závislé a od rozhodnutia ktorých sa bude odvíjať vývoj krajiny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára